top of page

Vitaal leven

Met zorg en aandacht

Vitaliteit kun je op vele manieren uitleggen. De één verstaat hier een flinke portie energie onder en de ander denkt direct aan lekker in je vel zitten. Dat laatste is precies waar ik me op richt, de balans van lichaam en geest. Onderaan deze pagina staat welke opleidingen ik gevolgd heb, waardoor ik kan adviseren naar een vitaal leven. Wat voor mij een reis is geweest en wat zich aan mij heeft bewezen is het volgende:

 

"Als je van binnen mooi bent, dan uit zich dat van buiten. Dit ontstaat door balans."

 

Kortom: je kunt gezond eten en vitaminepillen slikken wat je wilt, maar als je niet happy bent…, weg vitaliteit….

 

Mijn werkwijze

Om een vaste basis voor vitaliteit te leggen richt ik mij in eerste instantie op gezonde voeding (en uiteraard een gezond gewicht). Een goede lichamelijke gezondheid, maar ook geestelijke gezondheid is zeker van belang. In een consult kijken we samen naar onder andere het huidige eetpatroon en zonodig brengen we een verandering aan ter verbetering van de vitaliteit. Mijn uurtarief voor een consult is 50 euro. 

De eetlijn

Op dit moment zit ik in een opleidingstraject voor De Eetlijn. Nettie Bom, de oprichtster van De Eetlijn, is zo rijk aan kennis over gezond eten, dat ik graag met haar programma werk. Zij heeft het perfecte eetpatroon samengesteld dat koolhydraten vermindert zonder dat je lijf ervan in de stress gaat.

 

Wil je hier meer over weten? Kijk hier wat het precies inhoudt. Op de site staan diverse coaches vermeld. Kijk welke dicht in jouw omgeving zit om je tijdens jouw nieuwe levensstijl en eetpatroon bij te staan.

logo-de-eetlijn-bewerkt-768x767-1.png
pexels-nick-bondarev-4332261
Musli Mix
Fresh Produce
Green Juice
Patient on Scale
Low Calorie Salad
Health Shake

Mijn afgeronde opleidingen

Om jou te adviseren naar een betere balans van lichaam en geest

gezonde Morning
Health Shake
Schoudermassage
Nutritional Cooking

Voedingsdeskundige
(NTI)

Diploma 2015

Hormoonfactor trainer
(Sonnevelt)

2017

Tuina Massage
(Total Health)

Diploma 2019

Chinese voedingsleer
(Total Health)

Diploma 2020

bottom of page